Englanninkerho

Skolars-kerho eskarilaisille sekä 1. −2. luokkalaisille

Lapsi oppii englantia leikin lomassa! Tuloksia jo muutaman kerhokerran jälkeen!

Esittely

Kerhossa opetellaan englantia hauskojen leikkien, laulujen, kuvien ja tarinoiden avulla. Näin lapselle syntyy mahdollisimman positiivinen kokemus opeteltavasta kielestä. Kerhossa lapsi rohkaistuu käyttämään vierasta kieltä ja valmistautuu koulun tuleviin englannin opintoihin. Kerhossa puhumme suomea ja englantia. Kerho pidetään kerran viikossa ja kerhotunnin kesto on 45 minuuttia.

Aihepiirit

Kerhossa harjoitellaan englannin perussanastoa ja aihepiirit vaihtuvat sunnilleen kuukausittain. Aloitamme syyskuussa ja lopetamme toukokuussa, joten lapsi harjoittelee lukuvuoden aikana myös kalenterisanastoa sekä ajankohtaisia juhlapyhiä, kuten halloweenia, joulua ja pääsiäistä. Muita aihepiirejämme ovat sää, numerot, kehonosat, värit, eläimet, koulutarvikkeet, perheenjäsenet ja ruoat.

Opetusmateriaali

Opetus tapahtuu alkuopetukseen erikoistuneen opettajan suunnitteleman Leo’s English -opetusmateriaalin pohjalta. Opetusmateriaali koostuu kuvista, lauluista, tarinoista, peleistä ja tehtävämonisteista. Yrityksemme on kehittänyt Leo’s English -kielikylpypaketin myös kotikäyttöön. Jos lapsi haluaa laulaa kerhon tuttuja lauluja myös kotona, meiltä voi ostaa Leo’s English -lauluvihon, jossa on levy mukana. Tutustu tuotteisiin nettisivuillamme.

Hinta

Kerhotunnin hinta on 10,00 € (sis. Alv). Sisaralennus on 10 %. Syyskaudella kokoonnumme noin 15 kertaa ja kevätkaudella noin 17 kertaa (riippuu pyhien ajankohdasta). Kerho kestää koko lukuvuoden, joten lapsella on automaattisesti paikka syys- ja kevätkaudelle. Laskutus tapahtuu sovittujen kerhotuntien mukaan, ei lapsen käyntikertojen perusteella. Käymättä jääneitä kerhotunteja ei korvata. Lasku tulee sähköpostitse syys- ja kevätkauden alussa. Lasku maksetaan yhdessä erässä eräpäivään mennessä. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja. Viiden euron moniste- / materiaalimaksun veloitamme erikseen.

Kerhon paikkakunnat

Järjestämme kerhoja pääasiassa Pirkanmaan koulutiloissa. Tarkemmat toimipisteet ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittautuminen (ilmoittautumisajankohta ilmoitetaan myöhemmin)

20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan.
Ilmoittautua voi puhelimitse numeroon
050-3572714
tai sähköpostilla osoitteeseen
ulla.vesa@skolarsfinland.fi.
Lapsi voi aloittaa kerhon myös kesken lukukauden, jos kerhossa on vielä tilaa. Silloin veloitamme jäljelle jääneiden kerhotuntien mukaan.

Kerhon lopettaminen

Jos lapsi ei jatka kevätkaudelle, pitää siitä ilmoittaa kerhon vetäjälle joulukuun aikana. Syyskauden kerhopaikan voi perua elo-syyskuun aikana. Jos lapsi lopettaa kerhon kesken kauden, lasku maksetaan alkaneesta kaudesta.

Vetäjän sairastuminen

Jos kerhon vetäjä sairastuu, pyrimme hankkimaan sijaisen. Jos sijaista ei saada, kerhotunti pidetään muuna ajankohtana.

Vakuutus

Kaikki kerholaisemme ovat vakuutettuja.

Kiinnostuitko
tuotteistamme?

Siirry tilaamaan

Heräsikö
kysymyksiä?

Ota yhteyttä