SKOLARSIN

englannin kerho

SKOLARSIN ENKKUKERHO / KIELISUIHKU

Kerhoja järjestetään Tampereen, Lempäälän, Kangasalan, Ylöjärven ja Pirkkalan koulujen tiloissa. Uutena myös Turku ja Raisio.


Lapsi oppii englantia leikin lomassa. Tuloksia jo muutaman kerhokerran jälkeen! Kerho sopii 4-9-vuotiaille.

Ilmoittautumislomake ja kerhojen sijainnit sekä aikataulut ovat sivun alaosassa.

    

 

Esittely
Kerhossa opetellaan englantia hauskojen leikkien, laulujen, kuvien ja tarinoiden avulla. Näin lapselle syntyy mahdollisimman positiivinen kokemus opeteltavasta kielestä. Kerhossa lapsi rohkaistuu käyttämään vierasta kieltä ja valmistautuu koulun tuleviin englannin opintoihin. Kerhossa puhumme suomea ja englantia. Kerho pidetään kerran viikossa ja kerhotunnin kesto on 45 minuuttia.

Aihepiirit
Kerhossa harjoitellaan englannin perussanastoa ja aihepiirit vaihtuvat suunnilleen kuukausittain. Aloitamme elo- syyskuussa ja lopetamme toukokuussa. Aihepiirejämme ovat esimerkiksi sää, numerot, vaatteet, kehonosat, värit, kulkuneuvot, eläimet, koulutarvikkeet, matkailusanasto, perheenjäsenet, ruoat ja ruokailuvälineet.

Opetusmateriaali
Opetus tapahtuu alkuopetukseen erikoistuneen opettajan suunnitteleman Leo’s English -opetusmateriaalin pohjalta. Opetusmateriaali koostuu kuvista, lauluista, tarinoista, peleistä ja leikeistä.

 

ASIAKASPALAUTTEET

 "Kerho on sytyttänyt meidän neidin kiinnostusta englannin kieltä kohtaan."

 

"Poikamme mielestä kerhossa on ollut kivaa. Hän esittelee kotona opittuja asioita, kuten värit ja kuukaudet, ja iloitsee oppimastaan. Hyvin tuntuisi mieleen jäävän, lauluakin kuuluu silloin tällöin."

 

"Kiitoksia tehokkaasta ja innostavasta enkkukerhosta. Tyttäremme kertoo mielellään kotona, mitä asioita on kulloinkin oppinut enkkukerhossa. Hän on oppinut myös ääntämään sanoja hienosti! Kuukauden nimet hän osaa laulunomaisen lorun avulla ja myös viikonpäivät. Kerran autoradiosta tuli englanninkieliset uutiset ja sää, joho tyttäremme tokaisi spontaanisti: Its' windy! Laulujen avulla tyttäremme oppii hyvin kieltä, koska on musikaalinen. Myös leikit ovat olleet kivoja. Jatkakaa vain samaan malliin ja kiitos kovasti kuluneesta syksystä!"

 

"Tyttäremme on tykännyt tosi paljon enkkukerhosta. Lempijuttuja on kuulemma käskyleikki ja vaatteiden opettelu. Etukäteen meidän eskarilainen ei osannut englantia ja on oppinut nyt syksyllä paljon. Osaa mm. numerot, kuukaudet, vuodenajat, viikonpäivät, värejä ja lisäksi aika paljon ruokia ja vaatteita. Kertoo joka kerran jälkeen aina, mitä kerhossa on tehty."

 

"Lapsemme on tykännyt kovasti enkkukerhosta. On nyt jo toista vuotta mukana. Hän on oppinut ällistyttävän paljon sanoja englanniksi! On erittäin kiinnostunut myös, jos näkee missä tahansa englanninkielisen sanan ja alkaa tavaamaan/lukemaan sitä ja kyselee, mitä mikin tarkoittaa suomeksi. Häneltä on myös pitänyt kysellä mm. värejä, hedelmiä jne. englanniksi. Ja pikkuveli, kohta 4v., on myös oppinut joitain eng.kielisiä sanoja isosiskoltaan."

 

"Iso kiitos kerhosta! Lapsemme on innoissaan ja ylpeä kerholainen. Enkkua opittu jonkin verran, pääasia meille ja lapselle on ollut kiinnostukseen vastaaminen -eli luontaisesti ollut kielistä kiinnostunut ja innostunut, nyt saa harrastaa ilman paineita, nautiskellen. Mukavaa ja opettavaista puuhaa. Hienoa, että tähän on mahdollisuus koululla iltapäiväkerhon lomassa, tämän tyyppistä harrastetoimintaa saisi olla tarjolla laajemminkin."

  

 

ENGLANNIN KERHOJEN SIJAINNIT JA AIKATAULUT

Kesken kauden voi tulla mukaan!

 

KANGASALA

Havisevan koulu maanantai klo 14.20-15.05

Ruutanan koulu keskiviikko klo 13.00-13.45

Suoraman koulu keskiviikko klo 14.15-15.00

Huutijärven koulu torstai klo 13.00-13.45 

Sariolan koulu torstai klo 14.30-15.15

 

LEMPÄÄLÄ

Sääksäjrven koulu tiistai klo 12.05-12.50

Mattilan koulu tiistai klo 14.30-15.15

Moision koulu tiistai klo 15.45-16.30

Lempoisten koulu perjantai klo 13.15-14.00

Kuokkalan koulu perjantai klo 14.30-15.15

 

PIRKKALA

Kurikankulman koulu maanantai klo 14.00-14.45

Nuolialan koulu maanantai klo 15.15-16.00

Naistenmatkan koulu tiistai klo 13.15-14.00

Toivion koulu tiistai klo 14.30-15.15

 

TAMPERE
Koiviston koulu tiistai klo 15.45-16.30

Kalkun koulutalo keskiviikko klo 13.15-14.00

Harjun koulutalo keskiviikko klo 14.30-15.15

Lentävänniemen koulu torstai klo 13.15-14.00

Pohjois-Hervannan koulu perjantai klo 13.15-14.00

Kanjonin koulu perjantai klo 14.30-15.15

Vuoreksen koulu perjantai klo 15.45-16.30

 

YLÖJÄRVI

Metsäkylän koulu torstai klo 14.45-15.30

 

TURKU

Haarlan koulu maanantai klo 13.15-14.00

Wäinö Aaltosen koulu maanantai klo 14.30-15.15

 

RAISIO

Tikanmaan koulu perjantai klo 14.30-15.15

 

KERHOTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Hinta: Kerhotunnin hinta on 10,00 € (sis. alv 24 %). Veloitamme kaudesta kerrallaan. Kokoonnumme syys- ja kevätkaudella noin 16 kertaa.  Laskutus tapahtuu ilmoitettujen opetustuntien mukaan, ei siis lapsen käyntikertojen perusteella. Käymättä jääneitä tunteja ei korvata. Lasku tulee sähköpostitse kauden alussa. Kerho kestää koko lukuvuoden, joten lapsella on automaattisesti paikka syys- ja kevätkaudelle. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja. Lapsi voi aloittaa kerhon myös kesken lukukauden, jos on tilaa. Silloin veloitamme jäljelle jääneiden opetustuntien mukaan. Sisaralennus on 10 %.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi puhelimitse numeroon 050 357 2714  tai sähköpostilla osoitteeseen ulla.vesa@skolarsfinland.fi. Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen.

Kerhon lopettaminen: Syyskauden kerhopaikan voi perua elokuun aikana. Jos lapsi lopettaa kerhon myöhemmin kesken kauden, lasku maksetaan jo järjestetyistä kerhokerroista. Jos lapsi ei jatka kevätkaudelle, pitää siitä ilmoittaa joulukuun aikana.

Vetäjän sairastuminen: Jos kerhon vetäjä sairastuu, pyrimme hankkimaan sijaisen. Jos sijaista ei saada, tunti pidetään muuna ajankohtana.

Vakuutus: Kaikki lapset ovat vakuutettuja.

 äLä KIRJOITA TäHäN MITääN

Kiinnostuitko
tuotteistamme?

Siirry tilaamaan

Heräsikö
kysymyksiä?

Ota yhteyttä