skolarsIN

TARINA

Perustin yritykseni Uves Oy / Skolars Finlandin tammikuussa 2015 luokanopettajan työni ohessa. Siitä piti tulla vain sivutyöni, jonka kautta olisin voinut valmistaa omia opetusmateriaaleja. Puolentoista vuoden kuluttua Skolars tekikin minusta päätoimisen yrittäjän. 

Skolarsin opetusmateriaalit ovat edelleen tärkeä osa minua ja yritystäni. Niiden kautta saan käyttää osaamistani ja luovuuttani sekä ennen kaikkea viedä päiväkoteihin ja alakouluihin opetusmateriaalia, jota olisin itsekin aikoinaan tarvinnut työssäni. Kielikylpypakettien ideana on opettaa pienille lapsille kieltä toiminnallisesti laulujen, leikkien, kuvien ja liikkumisen kautta. Opettajille opetusmateriaali on tarpeellinen, koska siinä on kaikki tarvittavat materiaalit valmiina tuntisuunnitelmista lähtien. Leo's English -kielikylpypaketti on käytössä päiväkodeissa ja kouluissa jo ympäri Suomea. Valmistavaan opetukseen / S2-opetukseen tarkoitettu Suomea Timo-hiiren kanssa -kielikylpypaketti on valloittanut markkinat vauhdilla syksystä 2016 lähtien. Sen jälkeen ilmestynyt toiminnallista ruotsin opetusta tarjoava Kalles svenska -kielikylpypaketti on jo myöskin löytänyt  omat innostuneet käyttäjänsä. Kevään 2017 tuotteemme Kertotaulumestari siirsi Skolarsin kielten opetusmateriaaleista myös matematiikan maailmaan. Kertotaulupakettimme otettiin nopeasti äyttöön niin kouluissa kuin kirjastoissa. Syksyllä 2017 ilmestyi asiakkaiden toivomuksesta saksan kielikylpypaketti ja sen perässä tulee vielä kovin odotettu reaaliaineisiin pohjautuva S2-opetusmateriaali.

Omien opetusmateriaalien valmistaminen poiki sen, että perustin Pirkanmaan kouluihin Skolarsin englannin kerhoja, joissa käytetään Leo's English -materiaalia. Lasten ja vanhempien palaute on ollut hyvin positiivista, sillä opiskelu on kuulemma tuottanut tulosta ja sen vaikutus on näkynyt myös kotona ja lomamatkoilla. Yli 200 innokasta kerholaista listoillamme kertovat sen, että kerhoja on tarpeellista jatkaa. :)

Jotta työni ei olisi pelkkää yrittäjyyttä, perustin vastaanoton, jossa annan yksityisopetusta, pianotunteja ja tukiopetusta. On ollut ilo seurata, miten paljon merkitystä on rauhallisella oppimisympäristöllä ja kahdenkeskisellä opetuksella.  

Minusta on ollut myös erittäin positiivista, että nuorella Skolarsilla on jo työllistävä vaikutus. Tiimiimme kuuluu kaksi kerhonohjaajaa ja myyntiedustaja. 

Katsotaan mihin polkumme vie...

 

Terveisin

Ulla Vesa

tj.
luokanopettaja
 

 

 

SKOLARSIN HENKILÖKUNTA

 

                                                                                                

                  Ulla Vesa                                            Maria Lempiö                                                      Leni Mielty                                                     Moona Huttunen                            

             toimitusjohtaja                                  myyntiedustaja                                                kerhonohjaaja                                                   kerhonohjaaja

            Puh. 050 357 2714                              Puh. 0400 991 143                                                                                                                                   

Kiinnostuitko
tuotteistamme?

Siirry tilaamaan

Heräsikö
kysymyksiä?

Ota yhteyttä