ENGLANNIN KERHO

 

OLEMME TAUOLLA. 

Klikkaa Videot-valikkoa ja voit katsoa interaktiivisia opetustuokioitamme “Opitaanko englantia?”.

 Videokooste enkkukerhostamme koulujen tiloissa vuosilta 2016-2019.

ASIAKASPALAUTTEET

“Poikamme mielestä kerhossa on ollut kivaa. Hän esittelee kotona opittuja asioita, kuten värit ja kuukaudet, ja iloitsee oppimastaan. Hyvin tuntuisi mieleen jäävän, lauluakin kuuluu silloin tällöin.” 

“Kiitoksia tehokkaasta ja innostavasta enkkukerhosta. Tyttäremme kertoo mielellään kotona, mitä asioita on kulloinkin oppinut enkkukerhossa. Hän on oppinut myös ääntämään sanoja hienosti! Kuukauden nimet hän osaa laulunomaisen lorun avulla ja myös viikonpäivät. Kerran autoradiosta tuli englanninkieliset uutiset ja sää, joho tyttäremme tokaisi spontaanisti: Its’ windy! Laulujen avulla tyttäremme oppii hyvin kieltä, koska on musikaalinen. Myös leikit ovat olleet kivoja. Jatkakaa vain samaan malliin ja kiitos kovasti kuluneesta syksystä!”

“Lapsemme on tykännyt kovasti enkkukerhosta. On nyt jo toista vuotta mukana. Hän on oppinut ällistyttävän paljon sanoja englanniksi! On erittäin kiinnostunut myös, jos näkee missä tahansa englanninkielisen sanan ja alkaa tavaamaan/lukemaan sitä ja kyselee, mitä mikin tarkoittaa suomeksi. Häneltä on myös pitänyt kysellä mm. värejä, hedelmiä jne. englanniksi. Ja pikkuveli, kohta 4v., on myös oppinut joitain eng.kielisiä sanoja isosiskoltaan.”