ENGLANNIN KERHO

 

SKOLARSIN TOIMINNALLINEN ENGLANNIN KIELISUIHKU

kurrewithflag

Kerhoja järjestetään Tampereen, Ylöjärven, Kangasalan, Lempäälän ja Pirkkalan koulujen tiloissa. 

Kerho sopii 4-11-vuotiaille. Lapsi oppii englantia leikin lomassa.Tuloksia jo muutaman kerhokerran jälkeen!

numerot

Esittely
Kerhossa opetellaan englantia hauskojen leikkien, laulujen, kuvien ja tarinoiden avulla. Näin lapselle syntyy mahdollisimman positiivinen kokemus opeteltavasta kielestä. Kerhossa lapsi rohkaistuu käyttämään vierasta kieltä ja valmistautuu koulun tuleviin englannin opintoihin. Kerhossa puhumme suomea ja englantia. Kerho pidetään kerran viikossa ja kerhotunnin kesto on 45 minuuttia.

Aihepiirit
Kerhossa harjoitellaan englannin perussanastoa ja aihepiirit vaihtuvat suunnilleen kuukausittain. Aloitamme elo- syyskuussa ja lopetamme toukokuussa. Aihepiirejämme ovat esimerkiksi sää, numerot, vaatteet, kehonosat, värit, kulkuneuvot, eläimet, koulutarvikkeet, matkailusanasto, perheenjäsenet, ruoat ja ruokailuvälineet. Vuonna 2019-2020 teemana on matkustella eri maissa, tutustua nähtävyyksiin ja liittää siihen mukaan erilaisia aihepiirejä. 

IMG_8085[1]

Opetusmateriaali
Opetus tapahtuu alkuopetukseen erikoistuneen opettajan suunnitteleman Leo’s English -opetusmateriaalin pohjalta. Opetusmateriaali koostuu kuvista, lauluista, tarinoista, peleistä ja leikeistä.

 

KERHOPAIKAT JA -AJAT

Kausi alkaa vuonna 2019 elokuun viimeisellä viikolla 26.8. alkaen. Kesken kaudenkin voi tulla mukaan. Lisätietoja: ulla.vesa@skolarsfinland.fi, puh. 050 357 2714. 

KAUSI 2019-2020

 

HÄMEENKYRÖ

Mahnalan koulu: perjantai 13.30-14.15

KANGASALA

Huutijärven koulu: torstai 14.15-15.00
Ruutanan koulu: keskiviikko 12.05-12.50 tai torstai 13.05-13.50
Suoraman koulu: keskiviikko 14.35-15.20

LEMPÄÄLÄ

Lastusten koulu: maanantai 13.15-14.00
Moision koulu: maanantai 14.30-15.15
Sääksjärven koulu: tiistai 14.30-15.15

PIRKKALA

Naistenmatkan koulu: maanantai 13.10-13.55
Nuolialan koulu: maanantai 14.30-15.15
Toivion koulu: tiistai 14.30-15.15

TAMPERE 

Harjun koulu: maanantai 16.00-16.45
Koiviston koulu: keskiviikko 14.30-15.15

Linnainmaan koulu: keskiviikko 13.20-14.05
Vuoreksen koulu: tiistai 13.20-14.05

 

KERHOTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta: Kerhotunnin hinta on 10,00 € (sis. alv 24 %). Veloitamme kaudesta kerrallaan. Kokoonnumme syys- ja kevätkaudella 15 kertaa.  Laskutus tapahtuu ilmoitettujen opetustuntien mukaan, ei siis lapsen käyntikertojen perusteella. Käymättä jääneitä tunteja ei korvata, mutta niitä voi käydä korvaamassa toisessa koulussa. Lasku tulee sähköpostitse kauden alussa. Kerho kestää koko lukuvuoden, joten lapsella on automaattisesti paikka syys- ja kevätkaudelle. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja. Lapsi voi aloittaa kerhon myös kesken lukukauden, jos on tilaa. Silloin veloitamme jäljelle jääneiden opetustuntien mukaan.
Sisaralennus on 10 %.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi puhelimitse numeroon 050 357 2714  tai sähköpostilla osoitteeseen ulla.vesa@skolarsfinland.fi. Voit myös täyttää lomakkeen.

Kerhon lopettaminen: Syyskauden kerhopaikan voi perua elokuun aikana. Jos lapsi lopettaa kerhon myöhemmin kesken kauden, lasku maksetaan jo järjestetyistä kerhokerroista. Jos lapsi ei jatka kevätkaudelle, pitää siitä ilmoittaa joulukuun aikana.

Vetäjän sairastuminen: Jos kerhon vetäjä sairastuu, pyrimme hankkimaan sijaisen. Jos sijaista ei saada, tunti pidetään muuna ajankohtana.

Vakuutus: Kaikki lapset ovat vakuutettuja.

ASIAKASPALAUTTEET

“Poikamme mielestä kerhossa on ollut kivaa. Hän esittelee kotona opittuja asioita, kuten värit ja kuukaudet, ja iloitsee oppimastaan. Hyvin tuntuisi mieleen jäävän, lauluakin kuuluu silloin tällöin.” 

“Kiitoksia tehokkaasta ja innostavasta enkkukerhosta. Tyttäremme kertoo mielellään kotona, mitä asioita on kulloinkin oppinut enkkukerhossa. Hän on oppinut myös ääntämään sanoja hienosti! Kuukauden nimet hän osaa laulunomaisen lorun avulla ja myös viikonpäivät. Kerran autoradiosta tuli englanninkieliset uutiset ja sää, joho tyttäremme tokaisi spontaanisti: Its’ windy! Laulujen avulla tyttäremme oppii hyvin kieltä, koska on musikaalinen. Myös leikit ovat olleet kivoja. Jatkakaa vain samaan malliin ja kiitos kovasti kuluneesta syksystä!”

“Lapsemme on tykännyt kovasti enkkukerhosta. On nyt jo toista vuotta mukana. Hän on oppinut ällistyttävän paljon sanoja englanniksi! On erittäin kiinnostunut myös, jos näkee missä tahansa englanninkielisen sanan ja alkaa tavaamaan/lukemaan sitä ja kyselee, mitä mikin tarkoittaa suomeksi. Häneltä on myös pitänyt kysellä mm. värejä, hedelmiä jne. englanniksi. Ja pikkuveli, kohta 4v., on myös oppinut joitain eng.kielisiä sanoja isosiskoltaan.”